Lees ook – Nieuw..

Voor alle deelnemers.

Voor alle deelnemers en bezoekers van de tourrit en evenement.

14-09-2021 is er opnieuw voorlichting geweest over de maatregelen betreffende corona tot onze vreugde heeft OMT versoepelingen aangekondigd voor de aankomende periode.

Dit betekend dat het gehele evenement zal plaatsvinden.

Wat automatisch inhoud dat er in de tent tijdens het stamppot buffet en optreden van de “Kisjeskearls “gecontroleerd gaat worden op QR code en dat voor de volledigheid uw adres of mobiele gegevens worden genoteerd..

Om ons als organisatie te houden aan de regels en voorschriften behorende bij de vergunning.

– – – – – – – – – –

Dit jaar 2021 , beschikken wij voor het eerst over een route in een GPX systeem, Te gebruiken voor zowel auto’s, brommer en motor rijders. Een GPX route systeem is te gebruiken op TomTom, Garmin, En mobiel.

U dient dit van te voren aan te geven op het inschrijf formulier, dit kan door middel van uw Email adres in te vullen onder Route GPX.

U krijgt de route dan toegestuurd via mail, als – smoks h. auto 2021.gpx / smoks h brommers 2021.gpx – bestand en deze dient uzelf op uw device of apparaat te downloaden installeren.

– – – – – – – – – –

Ook nieuw dit jaar.

Bij de pauzestop in de morgen is de koffie en gebak te betalen met een muntje,

Dit muntje kunt u van te voren te kopen bij de start , dit kan u aangeven op het inschrijf formulier

Voorgaande jaren was de pauze stop een struikelblok omdat de doorstroming te lang duurde, het bestellen, krijgen en afrekenen nam te veel tijd in beslag. Dus heeft het comité er voor gekozen om het mogelijk te maken de koffie en gebak van te voren te betalen, hiervoor krijgt u een munt ter waarde van 5 euro. Deze geeft u af nadat u de bestelling heeft ontvangen.

– – – – – – – – – –